Lichtinval zelf regelen met HW-Construcs

Overweegt u om een zonwering, rolluik, voorzetrolluik of Velux ramen te installeren? Dan bent u bij HW-Construcs uit Herselt aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij perfect welke zonwering het beste past bij uw noden en wensen. Wij geven u graag advies op maat en beschikken over de nodige ervaring om uw zonwering, rolluiken of Velux ramen deskundig te plaatsen.

Vraag een gratis offerte

Een passende zonwering voor iedere woning

Zonwering bestaat in verschillende maten, vormen en materialen, zoals screens in glasvezel of polyester, rolluiken in PVC, aluminium of hout en lamellen in aluminium, kunststof of hout. Ook heeft elke zonwering zijn eigen functie. Voor u een zonwering kiest, vraagt u zich best af welke functie de zonwering moet hebben:

  • warmte en/of kilte tegenhouden
  • geluid tegenhouden
  • verduisterend werken
  • privacy verhogen
  • inbraakwerend zijn

Daarnaast is ook de plek waar de zonwering geplaatst moet worden van groot belang. Zo is er buitenzonwering en binnenzonwering. Wenst u zonwering op de patio, pergola, veranda of carport? Of is de zonwering enkel voor de ramen nodig? In dat laatste geval beïnvloedt het soort raam ook de keuze van de zonwering. Als laatste kunt u kiezen tussen een vaste en een mobiele zonwering. 

Uiteraard is het niet makkelijk om een juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact op voor advies en een offerte op maat. Wij nemen graag de tijd om bij uw thuis uw wensen en noden in kaart te brengen en denken graag met u mee over de passende zonwering voor uw woning. Bij HW-Construcs uit Herselt werken wij met hoogwaardige merken zoals Velux.

Een offerte voor uw Velux ramen of zonwering in Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vraag het gerust aan HW-Construcs!

Vraag een gratis offerte

HW-Construcs

De zon betaald uw energierekening